20170828 Solnessvingen leilighetsoversikt status 1800x829

KUN NOEN FÅ IGJEN

"Solnes)Svingen" består av 26 leiligheter fordelt over 3 bygninger - med fellesarealer og parkeringsanlegg i første plan. Det blir felles heis til alle plan og universell utforming. Boligene selges som selveierleiligheter organisert som et sameie. 

Unik toppleilighet med ca 65 kvm takterrasse (kun 1 igjen!)
Denne toppleiligheten er på ca 119 kvm og med terrassen tar den hele taket på den ene bygningen. Leiligheten selges innflytningsklar april 2018.

Leiligheten får en eksklusiv "finish" og gode planløsninger - med 3 soverom der hovedsoverommet har eget bad. I tillegg leveres leiligheten med ekstra bad og vaskerom/bod.Utsikten blir fantastisk og må bare oppleves. Takerrassen har gode solforhold hele dagen. Ønsker du privat visning - kontakt megler.


4/5-roms leilighet (kun få igjen!)
Leilighetene er på ca 112 kvm og har 2 balkonger og 2 bad! Leilighetstypen passer den som ønsker 4/5 soverom - eller de som ønsker bolig med egen "ungdomsdel". Hovedsoverommet leveres med eget bad og kan også leveres med minikjøkken. Stue og kjøkken har åpen løsning med store utsiktsvinduer og heve-/skyvedør til balkong. Utsikten fra leilighetene er fantastisk og må bare oppleves. Ønsker du privat visning - kontakt megler.


Leilighetene selges fortløpende. Bestill prospekt i dag ...>

 

 

BYGGING PÅGÅR

Status: 25.01.2018: 
Flere leiligheter er ferdigmalte og har fått lagt fliser, parkett og montert kjøkken- og baderomsinnredninger - kun de siste detaljene gjenstår. Andre er klare for maling og flislegging.

Estimert byggetid til ferdigstillelse er ca 3 måneder. Ferdigstilles våren 2018.

Boligene i Solnes)Svingen plass-bygges av Nord-Tre Entreprenør AS - en lokal og erfaren entreprenør. Plass-bygging gir høyere kvalitet.

Se bilder fra byggeplass: Facebook.com/Solneset ...>

 

 

ØNSKER DU VISNING?

Byggene nærmer seg ferdigstillelse og vi har derfor god mulighet til å vise leilighetene slik de etter hvert vil fremstå.

Kontakt megler for privat visning.

Kjetil Rusten
Megler, MNEF, Partner
Telefon: 916 70 000
E-post: kr@hem.no